Ontstoppingsdienst Rap en Rein verzorgt ook camera-inspectie

Ontstoppingsdienst Rap en Rein in Arendonk beschikt over modern en doeltreffend materiaal om elke verstopping snel en efficiënt aan te pakken. Voor complexe probleemgevallen zoals verzakkingen, breuken en wortelgroei voeren wij eerst een camera-inspectie uit. Zo lokaliseren en identificeren we de precieze oorzaak van het probleem in uw riolering, afvoerbuis of andere leiding. Daarna kunnen wij vlot en efficiënt het probleem verhelpen.

Snelle en propere service

Geef Ontstoppingsdienst Rap en Rein een seintje als u met een verstopping of verzakking kampt in of rond uw huis. Vertrouw op onze sneldienst die 24 uur, zeven dagen op zeven, paraat staat om uw probleem aan te pakken. Reken op onze uiterst professionele en verzorgde service, waarbij we alles proper achterlaten.

 

Eerlijke prijs

U weet steeds waar u aan toe bent bij Ontstoppingsdienst Rap en Rein. U krijgt van ons een eerlijke en transparante prijsberekening. Omdat wij altijd al het noodzakelijke gereedschap bij de hand hebben, hoeven wij ook geen extra materiaalkosten aan te rekenen. 


Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak.

Naast camerainspectie verzorgt Ontstoppingsdienst Rap en Rein in Arendonk ook ruimingswerken, leidingdetectie en ontstoppingen.